Welkom.
op de Leraren pagina

Onze Docenten

Burney Kielman

OmDenken

Examinering, diplomering. In al die jaren dat ik les geef is het schooljaar en ook de examinering nog nooit zo bizar geëindigd als nu, het is echt OmDenken geworden.

Wij moesten OmDenken, want wat nu met de expositie? Jullie moesten OmDenken want hoe gaan we het doen?

Maar het is gelukt! En zie het resultaat: Vette like!

Na vier jaar MBO is het tijd om verder te reizen, een aantal van jullie gaat naar het HBO, een aantal gaat aan het werk en een enkeling weet het wellicht nog niet.
Wat je ook gaat doen: Heel veel succes allemaal!

Iwan van Steinvoorn

Trots, dat mag je wel zeggen! Op een creatieve manier hebben onze studenten een alternatieve expositie georganiseerd. De afgelopen dagen is onze nieuwsgierigheid al getriggerd door de leuke sneak peeks op de sociale media en hebben jullie kennis mogen maken met de exposanten. Als docent hoop ik dat de prachtige werken van onze studenten een groot publiek trekken op de mooie website. Voor iedereen: veel kijkplezier!

Gerrit Miedema

De twee leukste en meest dierbare momenten in onze opleiding fotografie zijn de foto expositie en de diplomering van onze examenkandidaten. Door de Coronacrisis was ik van tevoren bang dat het enthousisiasme van de studenten getemperd zou gaan worden, niets is minder waar. Er is op een eigentijdse manier reclame gemaakt voor hun expositie, er is een prachtige website gemaakt en gelanceerd.  Het resultaat mag er zijn. Trots op onze studenten!